Zone Bar

Melounové Martiny

Když píšeme tento blogový článek, je sice zima jako blázen, vítr, déšť a venku kolem 4 stupňů, ale to nám nezabrání těšit se na léto a na skvělé letní párty, které v ZONE Bar umíme. A protože je to ještě poměrně daleko a my víme, jak máte léto rádi, máme pro vás nachystaný recept na koktejl, který vám rozhodně léto připomene.

Představujeme vám naše Melounové Martiny!

Osvěžující, barevné, voňavé a plné letní svobody. V podstatě jen čerstvě vymačkaná šťava z citrusů a čerstvý meloun. Prostě letní bomba. A ne jen vitaminová.

K jeho přípravě budete potřebovat panáka vodky, fresh z jednoho citronu, simple sirup a melounový likér. K dokonalosti drink přivede právě zmíněný čerstvě vydlabaný meloun. Jeho příprava je absolutně nenáročná a jeho výrobu hravě zvládnete i vy doma. Nejtěžší na tom bude sehnat ten meloun. Minimálně v zimních měsících.

Tenhle letní drink je spíše dámskou záležitostí. Se svou narůžovělou barvou a kousky melounu jej budou ženy milovat a pokud ho naservírujete na letní párty, rozhodně zabodujete.

Zní to skvěle, že? Tak se pojďme podívat na to sladké melounové tajemství.

Vezměte shaker. Pokud ho máte. Pokud ne, zvládnete to i bez něj s nějakou větší skleničkou.  Začněte ledem, který v letním osvěžení nemůže chybět. Přidejte Absolut vodku, citrusový fresh, simple sirup a melon likér. Přesné poměry najdete dole pod článkem, ale můžete si je samozřejmě upravit podle preferencí. A teď už nezbývá nic jiného, než to všechno promíchat a přidat čerstvý meloun nakrájený na kousky, nebo vydlabaný lžičkou.

Cítíte ten závan letní pohody, sluníčka, open air party a nikdy nekončící zábavy? Skvěle. Tak se setkáme v ZONE Baru a užijeme si léto i v zimě.

A pokud si ho chcete vychutnat nejdříve doma, budete potřebovat tyto ingredience:

0,06 cl Absolut vodka

0,15 cl citrusový fresh

0,01 cl simple sirup

0,1 cl melon likér

čerstvý meloun

 

 

Užijte si ho!

A nezapomeňte, že melounové martini vám vždycky připravíme i v ZONE Baru…