Zone Bar

Bramble

Zrodila se hvězda našeho ZONE baru a je to něco, co si opravdu nechcete nechat ujít! Zavřete oči, nalaďte své chuťové pohárky a představte si specifickou nahořklou, kořeněnou chuť Ginu, vyladěnou sladkým ostružinovým likérem s kapkou citrusového fresh džusu. Vnímáte tu vůni a cítite tu osvěžující chut? Tak přesně takový je náš BRAMBLE. Náš nejnovější a nejvíce osvěžující koktejl, který bude vaší chuti opravdu lahodit.

Co všechno se skrývá v tomto novém kouzle?

· Beefeater (0,04 cl): Základní ingredience celého koktejlu. Osobitost ginu dodá drinku tu správnou sílu a jedinečnost.

· Ostružinový likér (0,02 cl): Creme de Mure dodá do originálního mixu letní svěží chuť a vůni a propůjčuje dringku sladkou a ovocnou harmonii.

· Citrusový fresh (0,02 cl): Neexistuje nic více osvěžujícího než čerstvý fresh. Kombinace citronu a limetky dodá koktejlu ten správný nádech svěžesti.

· Simple sirup (0,02 cl): Jednoduchý, ale nezbytný sirup pro vyvážení chutí a dodání koktejlu jemné sladkosti.

Jak na to:

Just Shake it: Všechny ingredience se setkají v shakeru, kde společně vykouzlí ten dokonalý letní zážitek.

Vylepšení ostružinovým dotekem: Ostružinové lístky na ozdobu nebo jako třešnička na dortu, to je na vás! Každý doušek bude i v zimních měsících připomenutím léta.

A teď se zastavte a vychutnejte si náš Ostružinový Bramble.

Až budete posedávat u našeho baru se skleničkou Brumble v ruce, začnete vnímat, jak se ZONE bar proměňuje na místo legendárního mejdanu.

A nezapomeňte, že Bramble vám vždycky připravíme i v ZONE Baru…