Zone Bar

Moscow Mule

Vybrat ten nejlepší drink z nabídky ZONE Baru je nadlidský úkol. Když bychom ale neměli jinou možnost, než jich pár vybrat, tak tento bude mezi nimi. Příjemně nahořklý díky zázvorovému pivu, svěží díky citronovému fresh džusu a vyladěný Absolut vodkou. Oblíbí si ho všichni, kteří nemají rádi příliš sladké drinky a dají přednost něčemu více „kořeněnému“.

Je jedno jestli venku svítí slunce, nebo sněží a na silnicích je deset centimetrů sněhu. Letní náladu, bezstarostnost a svobodu můžeš zažít kdykoliv. Přijď si pro kus léta do ZONE Baru A jestli se vám nechce čekat a drink si chcete vychutnat z pohodlí domova, řekneme Vám, jak na to.

Co tedy potřebujete pro tento letní zázrak? Panáka vodky, jeden čerstvý citron a zázvorové pivo.

Dejte led do sklenice. Bez něj by to nebylo to pravé letní osvěžení. Přidejte Absolut vodku, citrusový fresh a zázvorové pivo. Vše zamíchejte dohromady, jako byste tančili na parketu a pomalu se začněte těšit na skvělé letní osvěžení.

Teď přichází ta nejlepší část. Nakrájejte si na kolečka salátovou okurku a přidejte ji do letního mixu. Tahle nenápadná ingredience dotáhne drink k dokonalosti a jsme si jistí, že u jednoho neskončíte. Dokonale vám přípomene tu skvělou bezstarostnou atmosféru, která nás v létě všechny prostupuje.

Užijte si tento koktejl plný chuti čerstvých limetek, svěžích okurek a pikantního zázvorového piva. Je to drink, který vám dodá energii a hřeje v srdci i v zimě.

Tak na co ještě čekáte? Přijďte si vychutnat Moscow Mule do ZONE Baru nebo si ho připravte doma a dejte nám vědět, jak vám chutnalo.

Cheers! 🍹

 

Přesný poměr ingrediencí:

0,04 cl Absolut vodka

0,02 cl citrusový fresh

1 dl zázvorového piva

okurka

A nezapomeňte, že Moscow Mule vám vždycky připravíme i v ZONE Baru…