Zone Bar

Magic Moment

Osvěžující nápoj pro noc plnou kouzelných chvil.

Jestli máte pocit, že jediný nápoj, který se může jmenovat Magic moment je ovocný čaj, tak jste na omylu. Máme pro Vás něco mnohem lepšího. Něco, co rozproudí vaše chuťové pohárky. Něco co vás překvapí harmonií chutí a něco, co vás přenese do exotických koutů světa. Směs manga, vodky a vanilkové zmrzliny je zárukou výjimečné chuťové exploze, a zároveň budete nadšení, jak absolutně skvěle to vypadá. Představujeme vám nový signature koktejl – Magic Moment. Jste zvědaví, jak si tenhle magický drink vykouzlit i doma? Tak jdeme na to.

Co budete potřebovat:

4 cl Absolut Vodka Vanilia

1 kopeček vanilkové zmrzliny

10 kostiček mraženého manga nebo půlka čerstvého manga

1,2 dl mixu mango+vanilka+passionfruit

3-4 kapky flavor drops

Postup:

Všechny ingradience včetně zmrzliny dejte do mixéru. Přidejte jednu lopatku ledové tříště nebo kostky ledu. Zapněte mixér a mixujte, dokud nedosáhnete hladké a krémové konzistence. Věřte nám, ta vůně je omamná a nebudete se moci dočkat, až hotový skvost ochutnáte.

Nalijte výsledný mix do elegantní skleničky na nožičce a pro dokonalý vizuální dojem přidejte koktejlovou třešničku a okraj sklenice ozdobte plátkem manga.

Pokud byste chtěli potěšit i děti na rodinné oslavě, skvěle chutná i nealkoholická verze.

Teď už si jen užijte ten magický okamžik. A pokud se Vám nechce míchat si drink doma v kuchyni, zastavte se u nás v Zone Baru. Moc rádi ho pro vás připravíme.

A nezapomeňte, že Magic Moment vám vždycky připravíme i v ZONE Baru…